Vragen over je bestelling

De levertijd verschilt per product. De producten die wij op voorraad hebben hebben een levertijd van max 2 dagen. De gemiddelde levertijd bedraagt max. 15 dagen. Naar Belgié tot max. 30 dagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt.

De lever tijd is max. 15 dagen, maar kan naar België wat langer zijn max. 30 dagen.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.

Een bestelling kan binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling geannuleerd worden door een mail te sturen naar info@merchnl.nl of via het contactformulier op de contactpagina.

Ruilen en retourneren

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen na het geven van een geldige reden.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.

Neem contact met ons op via het contactformulier. We zullen je vervolgens begeleiden bij het doen van de retourzending.