Wierook kan een krachtig middel zijn voor ontspanning en kent ook vele geestelijke en lichamelijke voordelen. Wierook zorgt voor ontspanning, kan helpen bij meditatie en zorgt voor positieve energie. Wierook vindt zijn oorsprong uit Azië en er zijn veel verschillende soorten wierook met elk zo zijn eigen eigenschappen en voordelen. De meest bekende wieroken komen uit Japan , China, Tibet en India.

Wierook is al duizenden jaren oud en wordt gebruikt sinds 1700 jaar voor Christus. Het is dan ook belangrijk in veel verschillende culturen. Ondertussen is wierook verspreid door de hele wereld en wordt het vooral gebruikt voor ontspanning. Omdat wierook oorspronkelijk uit Azië komt, importeert Merchandise Nederland al haar producten rechtstreeks uit Azië om de oorsprong en kwaliteit te behouden.

De volgende blogs zullen informatie bevatten over de vele voordelen van wierook , de manieren waarop wierook gebruikt kan worden en de verschillende soorten wierook. blijf op de hoogte van de nieuwe blogs en volg onze social media voor updates.

Bekijk onze wierook producten

Bekijk alles